Elektriker i Stockholm

Hjälp av behörig elinstallatör för både stora och små eljobb. Anlita elektriker i Stockholm till fast pris.

Qlel erbjuder hjälp av certifierade elinstallatörer och elektriker i Stockholm. Våra elektriker i Stockholm hjälper dig med allt inom elinstallation i hemmet. Alltid till fast pris och 100% nöjd kund-garanti. Kontakta oss på Qlel för att få auktoriserad och branschledande hjälp av elektriker och elinstallatörer i Stockholm.

Elfirma i Stockholm,
redo att hjälpa dig!

På Qlel erbjuder vi professionell service inom elinstallation. Våra certifierade elektriker och installatörer hjälper dagligen kunder runtom i Stockholm med allt från att installera eluttag i badrum till att byta strömbrytare och dra värmeslingor för golvvärme. Så behöver du hjälp av en kvalitetssäkrad elektriker i Stockholm har du kommit rätt. Vår ambition är inte att vara billigast, den är att vara bäst. Och den högt satta ribban levererar våra installatörer och elektriker i Stockholm mot varje dag.

POPULÄRT!

Elektriker
till fast pris

Vi förespråkar enkla och effektiva upplägg. Vi har alltid fast pris och en målsättning att färdigställa jobbet inom 2 dagar. Anlita en av våra certifierade elektriker i 3 timmar och fixa allt som behöver ses över för 2500 kronor ink. ROT-avdrag.

Installera dimmer

Skapa den rätta stämning med ett snurr. En dimmer i köket gör hela skillnaden när du vill hitta rätt.

Installera eluttag

Subtila och diskreta eluttag som gör att all din elektronik funkar sömlöst.

Byta strömbrytare

För att det inte finns något värre än strömbrytare som glappar och bråkar.

Installera smarta
hem-lösningar

Vi installera ditt smarta hem-system enligt konstens alla regler. Sätt igång musiken genom att knäppa fingrarna och lås upp dörren med en app.

Vad kostar hjälp av
elektriker i Stockholm

Timpris för en certifierad elektriker ligger mellan 600 kr – 850 kr. När du anlitar en elektriker i Stockholm från oss på Qlel erbjuder vi alltid ett fast, förbestämt pris. Transparent och enkelt för alla inblandade, så du vet vad arbetet kostar från start och vi kan planera projektet korrekt.

En elinstallatör som erbjuder dig en trygg och auktoriserad service bör rimligen ha ett timpris på mellan 600 – 850 kronor i timmen, inklusive moms. På Qlel erbjuder vi all installation till ett fast förbestämt pris.

Att få ett prisförslag är helt kostnadsfritt. Skicka in en kostnadsfri förfrågan till oss så återkopplar vi med ett prisförslag inom ett par dagar. Du förbinder dig inte till något genom att skicka in din förfrågan.

Ja, när du anlitar en elektriker kan du göra ROT-avdrag och därmed bara betala 70% av arbetskostnaden. Avdraget du får göra är alltså 30% av arbetskostnaden. Maximalt belopp för ROT-avdrag per person och år är 50.000 kronor.

Installera laddbox
och solceller i Stockholm

Bor du i Stockholm och behöver hjälp att installera laddbox, installera solceller eller ansluta ett batteri till redan befintliga solceller för att lagra solenergi? Då har du kommit helt rätt. Qlel är en rekommenderad elfirma med certifierade elinstallatörer som dagligen hjälper Stockholmarna med att ta steget till en grönare och mer hållbar vardag. Kontakta oss för kostnadsfri konsultation och få ett prisförslag för din elinstallation inom ett par dagar.

Installera laddbox

Installation av laddbox hemma. Kontakta oss för ett kostnadsfritt prisförslag för att installera laddbox till din elbil hemma.

Installera solceller

Montering och installation av solceller hemma. Kontakta oss för ett kostnadsfritt prisförslag för att installera solceller i din villa.

Batteri till solceller

Koppla batteri till solceller och lagra energi. Kontakta oss för ett kostnadsfritt prisförslag för att koppla batteri till dina solceller.

Zaptec laddbox hemma.
Elbilsladdare Tesla.

Varför Qlel som
er elinstallatör?

Vår ambition är inte att vara billigast, den är att vara bäst. För oss innebär det högsta möjliga kvalitet och en oslagbar kundservice. Med Qlel som installatör kan du känna dig trygg i att ditt projekt blir utfört enligt konstens alla regler. Vi ser oss som några av Stockholms mest hängivna elektriker – med full ansvarsförsäkring och certifierad kompetens. Vi strävar efter att vara det självklara valet när man behöver en kompetent partner för all typ av elinstallation i Stockholm, från att installera laddbox på uppfarten till att installera solceller på taket eller ansluta ett solcellsbatteri för att lagra solenergi.

Vi är experter

Hos Qlel hittar du några av Sveriges mest hängivna elaktriker. Vi är autoriserade och besitter branschledande kompetens.

Service på helgen

Huvudsaken för oss är att du är nöjd med din installation. Skulle något strula kommer vi direkt och löser det. Även på helgen.

10% kundrabatt

Som kund hos oss har du 10% rabatt på framtida hjälp, oavsett om det handlar om att installera laddbox eller solceller på taket.

Vi fixar ROT-avdraget

Med ROT-avdraget har du rätt till avdrag på 30% av arbetskostnaden för ditt projekt. Vi sköter all administration.

Jour-elektriker
akut i Stockholm

Vi har säkert redan träffats utan att veta om det. Våra elektriker i Stockholm hjälper dagligen kunder i Bromma, Danderyd, Sollentuna, Vallentuna, Täby och på Östermalm med allt från att installera laddbox på uppfarten till solceller på taket och akut jour-hjälp om oturen varit framme. Oavsett om du vill planera för en elinstallation, eller behöver akut hjälp av en jour-elektriker, är du välkommen att kontakta oss för att anlita en certifierad elektriker i Stockholm.

Elföretag i Stockholm

Våra elektriker hjälper dagligen kunder i Stockholm med allt från att installera dimmer och eluttag utomhus till att byta elcentral. På Qlel löser vi all typ av elinstallation till fast pris, med fokus på kvalitet och en sömlös finish. Här listar vi några av de områden vi återkommande utför eljobb i, men våra elektriker är tillgängliga i hela Stockholm med omnejd. Välkommen att höra av dig för en kostnadsfri en offert.

Elektriker i Nacka

Bor du i Nacka och behöver hjälp av en proffsig elektriker? Kontakta oss för en kostnadsfri rådgivning och offert. Våra elektriker i Nacka hjälper dig till fast pris.

Elektriker i Sollentuna

Bor du i Sollentuna och behöver hjälp av en elektriker? Kontakta oss för en kostnadsfri rådgivning och offert. Våra elektriker i Sollentuna hjälper dig till fast pris.

Elektriker på Lidingö

Bor du på Lidingö och behöver hjälp av en auktoriserad elektriker? Kontakta oss för en kostnadsfri rådgivning och offert. Våra elektriker på Lidingö hjälper dig till fast pris.

Elektriker i Bromma

Bor du i Bromma och behöver hjälp av en behörig elektriker? Kontakta oss för en kostnadsfri rådgivning och offert. Våra elektriker i Bromma hjälper dig till fast pris.

Elektriker i Solna

Bor du i Solna och behöver hjälp av en kunniga elektriker? Kontakta oss för en kostnadsfri rådgivning och offert. Våra elektriker i Solna hjälper dig till fast pris.

Elektriker i Täby

Bor du i Täby och behöver hjälp av en certifierad elektriker? Kontakta oss för en kostnadsfri rådgivning och offert. Våra elektriker i Täby hjälper dig till fast pris.