Kontakta oss

Få en kostnadsfri
offert inom 2 dagar.

Att få hjälp av en skicklig elektriker ska vara enkelt. Och gärna prisvärt. Skicka in en kostnadsfri förfrågan till oss och beskriv kort vad du behöver hjälp med, så återkopplar vi med ett prisförslag inom ett par dagar. Välkommen!

Fördelar med
att anlita Qlel.

Samtliga elektriker på Qlel besitter ledande kompetens inom laddboxar, solceller och senaste branchstandard. När du anlitar Qlel kan du vara säker på att jobbet utförs enligt konstens alla regler.

Vår organisation är byggd utan mellanhänder, där din kundkontakt är din elektriker. Du har alltid direkt kontakt med en expert som sitter på ledande kompetens och kan guida dig rätt.

Med ROT-avdraget har du som privatperson rätt till ett avdrag på 30% av arbetskostnaden för ditt projekt. Som kund hos Qlel behöver du inte tänka mer på den saken, vi administrerar ROT-avdraget åt dig.

Qlel är en auktoriserad elinstallatör, där samtliga elektriker arbetar yrkesmässigt inom ramen för vårt egenkontrollprogram. Vi är certifierade och besitter ledande kompetens inom laddboxar och solceller.

När du anlitar Qlel kan du känna dig trygg. Skulle oturen mot förmodan vara framme så täcks den av vår ansvarsförsäkring hos ett av Nordens största och mest stabila försäkringsbolag.

Vår ambition är inte att vara billigast, den är att vara bäst. När du anlitar Qlel täcks du av vår 100% nöjd kund-garanti, vilket innebär att vi säkerställer att allt funkar vid installation och erbjuder kostnadsfri service om något skulle strula i framtiden.

electrician, electric, electricity-1080570.jpg
Address:

Qlvägen 8, Stockholm

Email:

kontakt@qlel.se

Open Hours:

Mån–fre: 8 - 16

Rulla till toppen