Kontakta oss

Få en kostnadsfri
offert inom 2 dagar

Vår ambition är att vara det självklara valet när man behöver en trygg partner för all typ av elinstallation. Skicka en förfrågan till oss och beskriv lite kort vad du behöver hjälp med så återkopplar vi med ett kostnadsfritt prisförslag inom ett par dagar. Din intresseanmälan är helt kostnadsfri och du förbinder dig inte till något.

Anlita Qlel för en
trygg elinstallation

Samtliga elektriker på Qlel besitter ledande kompetens inom laddboxar, solceller och senaste branchstandard. När du anlitar Qlel som elinstallatör kan du vara säker på att jobbet utförs enligt konstens alla regler.

Vår organisation är byggd utan mellanhänder, där din kundkontakt är din elektriker. Du har alltid direkt kontakt med en expert som sitter på ledande kompetens och kan guida dig rätt.

Med ROT-avdrag har du som privatperson rätt till avdrag på 30% av arbetskostnaden för ditt projekt. Som kund hos Qlel behöver du inte tänka mer på den saken, vi sköter all administration av ROT-avdraget åt dig. 

Qlel är en auktoriserad elinstallatör, där samtliga elektriker arbetar yrkesmässigt inom ramen för vårt egenkontrollprogram. Vi är certifierade och besitter ledande kompetens inom laddboxar och solceller. Samtliga anställda är behöriga elektriker.

När du anlitar Qlel för din elinstallation kan du känna dig trygg. Skulle oturen mot förmodan vara framme så täcks den av vår ansvarsförsäkring hos ett av Nordens största och mest stabila försäkringsbolag. 

Vi strävar inte efter att vara billigast. Vår ambition är att vara bäst. När du anlitar Qlel täcks du av vår 100% nöjd kund-garanti, vilket innebär att vi säkerställer att allt funkar vid installation och erbjuder kostnadsfri service om något skulle strula i framtiden.

Adress:

Qlvägen 8, Stockholm

E-postadress:

kontakt@qlel.se

Öppettider:

Mån–fre: 8 - 16

Rulla till toppen