Installera laddbox i Uppsala

Certifierad elfirma i Uppsala för installation av laddbox, laddstolpe och elbilsladdare hemma.

Qlel erbjuder auktoriserad installation av laddboxar, laddstolpar och elbilsladdare i Uppsala. Vi hjälper dig med allt från att välja rätt laddbox till installation och framtida service. All installation sker till fast pris inklusive Grön Teknik-avdrag. Gör en kostnadsfri intresseanmälan idag.

Populära laddboxar

amina S

Effektiv laddbox med tidlös design, 6 m laddkabel och ledande teknologi. Smart lastbalansering från Enegic ingår.

Fr. 6 499 :–
Charge Amps Aura

Kraftfull laddbox som laddar två bilar samtidigt med upp till 22 kW per uttag. Vädertålig design med 5 års garanti.

Fr. 13 499 :–
Zaptec Go

Passar alla bilar. Skandinavisk design, den senaste teknologin, är Zaptec Go en populär storsäljare. 5 års garanti och Monitor One.

Fr. 7 499 :–

Installera laddare
till elbil i Uppsala

Vi erbjuder komplett hjälp för dig som vill skaffa laddbox till din elbil i Uppsala. Från konsultation kring val av elbilsladdare till installation av laddbox och service. Qlel är en rekommenderad elfirma med certifierade elinstallatörer som dagligen hjälper kunder i Uppsala att ta steget till en mer hållbar vardag genom att installera laddbox hemma. Kontakta oss för kostnadsfri konsultation och få ett prisförslag för att installera laddbox.

Val av laddbox

Vi hjälper dig att välja rätt laddbox. Våra elektriker känner till varumärken som Zaptec, Defa, Garo och Charge Amps innantill.

Installation av laddbox

Våra auktoriserade elinstallatörer ser till att din laddbox installeras korrekt och att arbetet sker enligt konstens alla regler.

Service av laddbox

Som kund hos Qlel erbjuds du kostnadsfri service av din laddbox, om något skulle strula i framtiden. 100% nöjd kund-garanti.

Vad kostar det att
installera laddbox?

Vad det kostar att installera laddbox i Uppsala är en viktig fråga ur flera aspekter. För priset att installera laddbox speglar dels hur seriös din installatör är, dels kvaliteten och specifikationerna på laddboxen. Är det för billigt skarvas det inte sällan på noggrannhet vid installation och kvalitet på elbilsladdaren, är priset för dyrt smakar det bittert för dig som kund. Priset för att installera en laddbox delas upp i själva boxen, material för installationen och installationen i sig. När du anlitar oss på Qlel för att installera din laddbox i Uppsala får du alltid en transparent offert med ett fast pris.

Installatör för hela Uppsala

Våra elektriker hjälper dagligen kunder i Uppsala att installera laddbox. På Qlel får du certifierad hjälp att installera elbilsladdare till fast pris, med fokus på kvalitet och sömlös finish. Här listar vi några av de områden där vi återkommande installerar laddboxar i Uppsala. Kontakta oss för ett prisförslag.

Laddbox i Luthagen

Bor du i Luthagen och vill installera laddbox? Kontakta oss för en kostnadsfri rådgivning och offert. Våra elektriker i Luthagen hjälper dig till fast pris.

Laddbox i Tuna Backar

Bor du i Tuna Backar och vill installera laddbox? Kontakta oss för en kostnadsfri rådgivning och offert. Våra elektriker i Tuna Backar hjälper dig till fast pris.

Laddbox i Kåbo

Bor du i Kåbo och vill installera laddbox? Kontakta oss för en kostnadsfri rådgivning och offert. Våra elektriker i Kåbo hjälper dig till fast pris.

Laddbox i Svartbäcken

Bor du i Svartbäcken och vill installera laddbox? Kontakta oss för en kostnadsfri rådgivning och offert. Våra elektriker i Svartbäcken hjälper dig till fast pris.

Laddbox i Fålhagen

Bor du i Fålhagen och vill installera laddbox? Kontakta oss för en kostnadsfri rådgivning och offert. Våra elektriker i Fålhagen hjälper dig till fast pris.

Laddbox i Nyby

Bor du i Nyby och vill installera laddbox? Kontakta oss för en kostnadsfri rådgivning och offert. Våra elektriker i Nyby hjälper dig till fast pris.

Vanliga frågor om
att installera laddbox

Vanliga eluttag är oftast inte anpassade för hög belastning vid laddning, vilket ökar risken för brand samtidigt som laddningen blir långsam. Om du laddar en vanlig elbil med en batteristorlek på 80 kWh i ett vanligt eluttag tar det ungefär 35 timmar att ladda bilen från 0-100%. Laddar du samma bil istället med en laddbox med en kapacitet på 22 kW kan du ladda bilen från 0-100% på under 4 timmar.

Ja, man kan ladda en elbil med vanliga vägguttag eller motorvärmaruttag. Men det är varken effektivt eller säkert. För snabb och säker laddning rekommenderar vi en korrekt installerad laddbox, eftersom vanliga uttag inte är anpassade för den höga belastning som laddning av elbilar innebär. Med en laddbox installerad av Qlel laddar du bilen snabbt, tryggt och säkert.

Det är viktigt att kontrollera vilken typ av uttag din bil har, antingen Typ 1 eller Typ 2. Majoriteten av bilarna har numera ett Typ 2-uttag eftersom det har blivit EU-standard. Sedan finns det vissa specifikationer att ta i beaktning. Vi på Qlel erbjuder kostnadsfri rådgivning innan installation, så du med säkerhet får rätt laddbox för dina behov och din bil.

En laddbox ska installeras av en certifierad elektriker. Efter att du har beställt din laddbox på Qlel.se så kontaktar vi dig och planerar in ett datum för installation. På plats så monteras din laddbox på önskad plats, en kabel dras till laddboxen från ditt säkringsskåp och i säkringsskåpet får laddboxen en egen säkring. Installationen tar ungefär 4 timmar.

Experter på elbilsladdning

Funderar du på att installera laddbox, laddstolpe eller elbilsladdare där hemma? Då har du kommit helt rätt. På Qlel erbjuder vi komplett installation av laddbox och elbilsladdare hos privatpersoner. Vi sköter allt vad gäller Grön Teknik-avdraget, som ger dig 50% rabatt.

Hitta bästa laddboxen

Vilken laddbox som är varierar. Olika laddboxar har olika egenskaper som du måste ta ställning till innan installationen. Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning och hjälper dig att jämföra laddboxar, för att hitta den bästa för dig.

Ansök om bidrag för laddbox

Med grönt skatteavdrag, eller Ladda-hemma-stödet som det också kallas, kan du som äger en elbil få 50% rabatt när du köper din laddbox och installation från samma aktör. Kontakta oss så berättar vi mer om Grön Teknik-avdrag.

Lastbalansering för laddbox

En dynamisk lastbalanserare är en liten dosa som placeras i din elcentral. Den övervakar strömförbrukningen i ditt hem och begränsar effekten som används av din laddbox för att undvika att den överskrider huvudsäkringen.

Laddstolpar i bostadsrättsförening

Att investera i laddstolpar som BRF är inte bara ett uppskattat och hållbart initiativ, det ökar även värdet på respektive hushåll. Vi är en certifierad partner som hjälper er att installera laddstolpar, och laddboxar i er bostadsrättsförening.