amina S

Detta ingår:
  • amina S laddbox
  • Fast laddkabel (6 meter)
  • Professionell installation 11 kW
  • 5 års garanti & kostnadsfri service
  • Lastbalansering från Enegic (Monitor One)

amina S är en mångsidig laddbox kompatibel med alla typer av elbilar. Med sin tidlösa design och innovativa teknik är detta en framtidssäkrad EV-laddare. amina S integreras sömlöst med smarta hemsystem, appar, och laddningsoperatörer. När du beställer din laddbox från oss ingår installation, 5 års garanti, fast laddkabel, kostnadsfri service och lastbalansering från Enegic.

Pris: 6 499 :–

Gör din beställning tryggt hos oss på Qlel. Du förbinder dig inte till något genom att göra en intresseanmälan. Priset är inklusive moms och efter grön teknik-avdrag.

Nöjda kunder 🎯

"Den har överträffat mina förväntningar, sett till användarvänlighet och hur snabbt den laddar. Jag gillar även hur den smälter in snyggt med sin stilrena design."
Carl
Stockholm
"amina S är en utmärkt laddbox! Installationen var snabb och den laddar effektivt. Den stilrena designen gör att den ser bra ut på väggen, vilket är en trevlig bonus."
Josef
Örebro
"Vår laddbox funkar bra, laddar snabbt och installationen med Qlel var jättesmidig. Jag kan verkligen rekommendera den till alla som vill ha en pålitlig och effektiv laddare."
Julia
Västerås

Teknisk specifikation

Antal faser 1-fas, 3-fas
Strömstyrka 20A, 32A
Maximal effekt 13,8kW, 22 kW
Kabel eller uttag Fast kabel, 6 meter
Kontakt Typ 2
Energimätning Ja
Stöd för lastbalansering Ja, tillval
WiFi Nej
RFID Nej
Garanti 5 år
Tillverkningsland Norge
Tillverkare amina
Modell S
Mått (h x b x d) 264 x 112 x 89 mm
Vikt 1,0 kg (utan kabel)
Material Polykarbonat
Färg Svart
Skyddsklass IP54
Jordfelsbrytare Extern jordfelsbrytare typ A krävs
Driftstemperatur -30°C till 40°C

Så funkar det 💡

1. Beställning

Välj din laddbox och gör en beställning. Din beställning är inte bindande, du visar bara intresse för produkten så vi kan kontakta dig.

2. Rådgivning

En av våra certifierade installatörer ringer upp dig. Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning så att du väljer rätt laddbox utifrån dina behov.

3. Installation

När rådgivningen är klar och din laddbox beställd bokar vi in tid och datum för installation. Sen är det bara att tuta och köra!