Anlita elektriker

Få hjälp av en behörig elinstallatör för att fixa både stora och små eljobb. Anlita elektriker till fast pris.

Qlel erbjuder hjälp av certifierade elinstallatörer och elektriker i Stockholm och Mälardalen. Våra elektriker hjälper dig med allt inom elinstallation i hemmet – från att installera dimmer till att byta elcentral eller fräsa in el i väggen i samband med renovering. Alltid till fast pris och 100% nöjd kund-garanti. Kontakta oss på Qlel för att få auktoriserad och branschledande hjälp av en elektriker.

Elfirma med koll,
redo att hjälpa dig!

Behöver du anlita en kvalitetssäkrad elektriker så har du kommit rätt. På Qlel erbjuder vi professionell service inom elinstallation. Våra certifierade elektriker och installatörer hjälper dagligen kunder runtom i Stockholm och Mälardalen med allt från att installera eluttag i badrummet till att byta strömbrytare och dra värmeslingor för golvvärme. Vår ambition är inte att vara billigast, den är att vara bäst. Och den högt satta ribban levererar våra installatörer och elektriker mot varje dag. Gör en kostnadsfri förfrågan så återkommer en av våra specialister inom kort. Du förbinder dig inte till något – vår konsultation är helt kostnadsfri.

POPULÄRT!

Elektriker
till fast pris

Vi förespråkar enkla och effektiva upplägg. Vi har alltid fast pris och en målsättning att färdigställa jobbet inom 2 dagar. Anlita en av våra certifierade elektriker i 3 timmar och fixa allt som behöver ses över för 2500 kronor ink. ROT-avdrag.

Installera dimmer

Skapa den rätta stämning med ett snurr. En dimmer i köket gör hela skillnaden när du vill hitta rätt.

Installera eluttag

Subtila och diskreta eluttag som gör att all din elektronik funkar sömlöst.

Byta strömbrytare

För att det inte finns något värre än strömbrytare som glappar och bråkar.

Installera smarta
hem-lösningar

Vi installera ditt smarta hem-system enligt konstens alla regler. Sätt igång musiken genom att knäppa fingrarna och lås upp dörren med en app.

Vad kostar det att
anlita en elektriker?

Vad kostar en elektriker i timmen? Det är en viktig fråga ur flera aspekter. För timpriset för en elektriker speglar hur seriös personen är. Är det för billigt skarvas det inte sällan på noggrannhet (tillika säkerheten) och är det för dyrt smakar det ju bittert för dig som kund. Så att hitta en elektriker till ett rimligt pris är det bästa. Timpriset för en seriös elektriker ligger på mellan 500 kr – 700 kr. Här försöker vi besvara frågor relaterade till vad det kostar att få hjälp av en elektriker.

Timpriset för en certifierad elektriker ligger mellan 600 kr – 850 kronor. När du anlitar en elektriker från Qlel erbjuder vi alltid ett fast, förbestämt pris. Transparent och enkelt för alla inblandade, så du vet vad arbetet kostar från start och vi kan planera projektet korrekt.

En elinstallatör som erbjuder dig en trygg och auktoriserad service bör rimligen ha ett timpris på mellan 600 – 850 kronor i timmen, inklusive moms. På Qlel erbjuder vi all installation till ett fast förbestämt pris.

Att få ett prisförslag är helt kostnadsfritt. Skicka in en kostnadsfri förfrågan till oss så återkopplar vi med ett prisförslag inom ett par dagar. Du förbinder dig inte till något genom att skicka in din förfrågan.

Ja, när du anlitar en elektriker kan du göra ROT-avdrag och därmed bara betala 70% av arbetskostnaden. Avdraget du får göra är alltså 30% av arbetskostnaden. Maximalt belopp för ROT-avdrag per person och år är 50.000 kronor.

Zaptec laddbox hemma.
Elbilsladdare Tesla.

Varför välja Qlel
som elinstallatör?

Vår ambition är inte att vara billigast, den är att vara bäst. För oss innebär det högsta möjliga kvalitet och en oslagbar kundservice. Med Qlel som installatör så kan du känna dig trygg i att ditt projekt blir utfört enligt konstens alla regler. Vi ser oss som några av branschens mest hängivna elektriker – med full ansvarsförsäkring och certifierad kompetens. Vi strävar efter att vara det självklara valet när man behöver en kompetent partner för all typ av elinstallation, från att installera laddbox på uppfarten till att installera solceller på taket eller smarta hem-system i huset.

Vi är experter

Hos Qlel hittar du några av Sveriges mest hängivna elaktriker. Vi är autoriserade och besitter branschledande kompetens.

Service på helgen

Huvudsaken för oss är att du är nöjd med din installation. Skulle något strula kommer vi direkt och löser det. Även på helgen.

10% kundrabatt

Som kund hos oss har du 10% rabatt på framtida hjälp, oavsett om det handlar om att installera laddbox eller solceller på taket.

Vi fixar ROT-avdraget

Med ROT-avdraget har du rätt till avdrag på 30% av arbetskostnaden för ditt projekt. Vi sköter all administration.

Elektriker för stort & smått

Få hjälp av en elektriker för att fixa både stort och smått hemma. Vi hjälper våra kunder med allt från att installera eluttag ute på terassen till att byta elcentral och energieffektivisera huset. Ingen elinstallation är för stor eller liten för oss. Alltid fast pris med 30% ROT-avdrag.

Installera eluttag utomhus

Vill du installera eluttag utomhus så har du kommit rätt! Det är en populär elinstallation som våra elektriker regelbundet hjälper kunder med. Kontakta oss så hjälper vi dig installera eluttag utomhus som tål både väder och vind.

Byta elcentral

Det finns många fördelar med att byta en gammal elcentral mot en modern. Det ökar säkerheten, tar mindre plats och sänker priset på din hemförsäkring. Så, är det dags att byta elcentral? Kontakta oss så hjälper vi dig.

Installera diskmaskin

Ska du installera diskmaskin bör du anlita en elektriker så att det blir rätt. El och vatten är inte kompisar, som du säkert vet. Kontakta oss så hjälper vi dig att koppla in en diskmaskin i köket enligt konstens alla regler. Välkommen!

Koppla in taklampa

Behöver du hjälp med att koppla in en taklampa? Våra noggranna elektriker hjälper dig med allt från att koppla in en lamppropp, byta till en DCL-kontakt och installera helt nya eluttag till att montera kopplingsdosa i taket.

Jour-elektriker
för akut hjälp

Vi har säkert redan träffats – utan att veta om det. Våra elektriker hjälper dagligen kunder i StockholmVästeråsÖrebro och Uppsala med allt från att installera laddbox på uppfarten till solceller på taket och akut hjälp om oturen varit framme. Så oavsett om du vill planera för en elinstallation, eller behöver akut hjälp av en jour-elektriker, så är du välkommen att kontakta oss för att anlita en certifierad elektriker.

Kontakta oss
för prisförslag

Skicka in en kostnadsfri förfrågan till oss så återkopplar vi med ett prisförslag inom ett par dagar. Vi jobbar alltid med fast pris som vi kommer överens om innan arbetet påbörjas. Du förbinder dig inte till något genom att skicka in din förfrågan.