Om oss​

Vår ambition är att vara det självklara valet när man behöver en behörig och kompetent partner för all elinstallation. Från att installera laddbox på uppfarten till att installera solceller på taket. Detta högt satta ambition kräver att man dels har mycket kompetent personal, dels kul på jobbet. Och vi checkar av båda. Här får du bekanta dig lite med oss och teamet bakom Qlel.

Möt oss på kontoret

Här är några av våra hjälpsamma kollegor på kontoret som dagligen hjälper våra kunder med allt från att besvara frågor till att boka in en elektriker.

Theodor

Marknadschef

Alexandra

HR-chef

Jonas

VD

Möt oss som hjälper kund

Här är några av våra ambitiösa, behöriga elektriker som dagligen hjälper våra kunder med allt från att montera dimmer till att installera laddbox.

Christian

Certifierad elektriker

Josef

Certifierad elektriker

Personal Qlel

Mårten

Certifierad elektriker

Personal-kund-hund

Eddy

Mood manager

Ambition ⭐️

Ledande installatör

Vår ambition är att vara det självklara valet när man behöver en kompetent partner för all typ av elinstallation, från att installera laddbox på uppfarten till att montera solceller på taket eller ansluta ett solcellsbatteri. Vi värnar om varje enskild kund och gör alltid det lilla extra. Vi vill helt enkelt vara bäst!

Mission 🌱

Hållbart bidrag

Vår mission är större än att leverera riktigt bra tjänster inom elinstallation. Vi drivs at den gröns omställningen. Genom att förenkla bytet till elbilar, skapa energieffektiva hem och hjälpa hushåll att producera egen solel drar vi vårt strå till stacken för en bättre framtid. Som kund hos oss gör du det också!

Vi tar ansvar

Vi är ett företag som tar ansvar. För varje elinstallation som vi utför, stor som liten, så doneras en del av vinsten till välgörande ändamål. Vad vi donerar till beslutas gemensamt i början av varje nytt år. 2024 har vi besämt att bidra till WWF som i sin tur arbetar för en levande planet – för djuren, för naturen och för människan. Så genom att du anlita oss för att utföra eltjänster så går dina pengar längre än till oss, en del av dem kommer dit de verkligen behövs.