Press och samarbete

På Qlel strävar vi alltid efter att upprätthålla öppen kommunikation och samarbeta med olika intressenter för att främja vårt gemensamma mål. Vårt pressrum är en central plats för att hålla dig uppdaterad med de senaste nyheterna, pressmeddelanden och annan relevant information om Qlel och våra produkter och tjänster. Vill du som företag eller samarbetspartner komma i kontakt med oss, vänligen kontakta kommunikationschef Theodor Bürki.

Presskontakt på Qlel

Om du är en medlem av pressen och vill komma i kontakt med oss för att få mer information, intervjua våra experter eller få tillgång till vår pressmaterial, är du välkommen att kontakta vår pressavdelning direkt. Vi finns här för att tillhandahålla relevant och aktuell information för ditt journalistiska arbete.

Samarbete med Qlel

Vi tror på att samarbeta med andra företag, organisationer och individer för att skapa värde och möjligheter för alla inblandade parter. Om du är intresserad av att utforska möjligheter till samarbete med Qlel, vare sig det gäller marknadsföring, affärsutveckling eller annan form av partnerskap, är du välkommen att kontakta oss för att diskutera vidare. Vi ser fram emot att höra från dig och att utforska möjligheterna till samarbete med ömsesidig uppsida.

Kontakta oss på Qlel

Press och media, kontakta vår pressavdelning: press@qlel.se

Förfrågan om samarbete, vänligen kontakta oss: kontakt@qlel.se

Övriga frågor, vänligen kontakta: theodor@qlel.se