Installation av
solcellsbatteri

Få hjälp av en certifierad elinstallatör att koppla in batteri till dina solceller hemma så att ni kan lagra solenergi.

Qlel erbjuder installation av batteri till solceller i Stockholm och Mälardalen. Vi hjälper dig som vill koppla batteri till solceller hemma för att lagra solenergi med allt från val av solcellsbatteri, installation och service. All installation sker till fast pris och vi tar hand om Grön Teknik-avdraget.

Installation av
batteri till solceller

Vi erbjuder komplett hjälp för att installera batteri till solceller hemma. Från konsultation till installation av solcellsbatteri och service.

Val av batteri till solceller

Vi hjälper dig att välja rätt batteri till dina solceller, baserat på din målsättning med att lagra solenergi

Installation av solcellsbatteri

Våra auktoriserade elinstallatörer ser till att ditt solcellsbatteri blir rätt, diskret och säkert installerat.

Service av solcellsbatteri

Som kund erbjuds du kostnadsfri service av ditt solcellsbatteri om något skulle strula i framtiden.

Laddstolpe hemma till elbil.
Zaptec laddbox hemma.
Elbilsladdare Tesla.
Laddbox Zaptec Go hemma på uppfarten.
Installerad laddbox hemma på uppfarten
Ikopplad elbilsladdare

Varför välja Qlel
som er installatör?

Vår ambition är inte att vara billigast, den är att vara bäst. För oss innebär det högsta möjliga kvalitet och en oslagbar kundservice. I praktiken återspeglas det i branschledande kompetens inom installation av batteri till solceller, artiga och kommunikativa installatörer samt villkorslös service om något skulle strula i framtiden.

Vi är experter

Hos Qlel hittar du några av Sveriges mest hängivna elaktriker. Vi är autoriserade och besitter branschledande kompetens.

Service på helgen

Huvudsaken för oss är att du är nöjd med din laddbox. Skulle den strula kommer vi direkt och löser det. Även på helgen.

10% kundrabatt

Som kund hos oss har du 10% rabatt på framtida hjälp, oavsett om du vill installera solceller på taket eller dimmer i köket.

Grön Teknik-avdrag

Med grön teknik-avdraget har du rätt till avdrag på 50% av kostnaden för din laddbox. Vi sköter all admin av Grön Teknik.

Vanliga frågor om
batteri till solceller

Kostnaden för ett batteri till solceller varierar, men generellt ligger den i intervallet mellan några 10.000 och 50.000 kronor inklusive Grön Teknik-avdrag. Priset skiljer sig även åt beroende på solcellsbatteriets kapacitet och tillverkare.

Batterier till solceller möjliggör lagring av överskottsel av solenergi vilket ökar självförsörjningen, fungerar som back-up vid ett oväntat strömavbrott och kan optimera användningen av solenergi.

Storleken varierar beroende på användarens energibehov, men normalt ligger storleken på 5–20 kWh.

Solcellsanläggningar genererar likström från solenergi och överskottet används för att ladda upp batterierna. Vid behov omvandlas lagrad elektricitet till växelström för användning i hemmet.

Det blir mer lönsamt med batteri när man vill öka oberoendet från det konventionella elnätet, särskilt i områden med oregelbunden solexponering, vid höga elpriser och om man strävar efter att optimera energianvändningen för att minska elförbrukningen när elpriset är som högst.

Pris för ett
batteri till solceller

Skicka in en kostnadsfri förfrågan till oss för installation av batteri till solceller så återkopplar vi med ett prisförslag inom ett par dagar. Vi jobbar alltid med fast pris som vi kommer överens om innan arbetet påbörjas. Du förbinder dig inte till något genom att skicka in din förfrågan.